Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Przetwórstwo surowców pochodzenia zwierzęcego : podręcznik dla studentów / Marek Zin.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Rzeszów : [s.n.], 1995.Opis: 268 s., [12] s. tabl. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: xx002946432Inne nry kontrolne: (OCoLC)863108908 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 141871 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000046329
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 141872 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000046330
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 069561 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000005026
Liczba zamówień: 0
Zin, Marek
  • Obszar działalności: Malarstwo.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Zootechnika.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Rzeszowski.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2002012791

  • VIAF ID: 60998238
  • ISNI ID: 0000000079067398
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Zawód: Artyści amatorzy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 99080963

  • Miejsce urodzenia: Zamość (Polska).