Przetwórstwo surowców pochodzenia zwierzęcego : podręcznik dla studentów / Marek Zin.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Rzeszów : [s.n.], 1995.Opis: 268 s., [12] s. tabl. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 141871 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000046329 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 141872 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000046330 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 069561 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000005026 |
Liczba zamówień: 0
