Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie widocznych szlamów w surowych tłuszczach i olejach PN-EN ISO 19219 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : PKN, 2004.Description: 10 s. : tab. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324349499
- PN-EN ISO 19219:2004
- Animal and vegetable fats and oils - Determination of visible foots in crude fats and oils (ISO 19129:2002) [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7037 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000150127 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.200.10.
Bibliogr. s . 8.
Wprowadza EN ISO 19219:2003, IDT; ISO 19219:2002, IDT; Zatwierdzona 20 września 2004 r.
