Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301196257
- 9788301196349
- Główne składniki żywności
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0106594 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Checked out | 12.05.2025 | 1000132932 | ||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 01/1 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132884 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 11/1 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132813 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157361 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000132632 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 12/1 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132624 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.