Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.Edition: Wyd. 1, dodruk 1Description: XII, [2], 458 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301196257
  • 9788301196349
Other title:
  • Główne składniki żywności
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0106594 (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 12.05.2025 1000132932
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 01/1 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132884
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 11/1 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132813
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157361 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000132632
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 12/1 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132624
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.