Usługi gastronomiczne : podręcznik : technik żywienia i usług gastronomicznych : T.15.3 / Renata Szajna, Danuta Ławniczak.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302150395
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 13 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132714 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 18 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142212 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na okł.: Nowa podstawa programowa.
Bibliogr. s. 491.