Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 4, Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii / Anna Derbis, Lidia Linka.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Format-AB, 2016.Description: 248 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389184726
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 19/4 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 4 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000142233 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 21/4 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 4 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142234 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 246-247.
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
