Postęp w naukach o żywności : wybrane zagadnienia = Progress in food sciences : selected problems : praca zbiorowa / pod redakcją Mariusza Witczaka, Grażyny Jaworskiej, Teresy Witczak, Rafała Wiśniewskiego.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności. Seria Monografie ; t. 3Publication details: Przemyśl : Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska, copyright 2017.Description: 146 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788362116140
- Progress in food sciences : selected problems
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | MGS-0000189 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 1000172150 | ||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 26 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142295 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia przy rozdziałach.
Streszczenia w języku angielskim.
