Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego; autorzy: Elżbieta Anders, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny, Lucjan Krala, Robert Kusterka, Jolanta Tomaszewska-Gras, Zofia Woś, Wiktor Wysłouch, Jerzy Ziołecki.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Żywność, Jakość, TechnologiaPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2018.Edition: Wydanie I - 1 dodruk (PWN)Description: XI, [3], 573, [1] stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301200435
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 01 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000145910
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 06 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000145911
Total holds: 0

Książka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993).

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.

Grabowski, Tadeusz
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 162233138
Ziołecki, Jerzy.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 296272476
Kusterka, Robert
Woś, Zofia.