Baner ze zdjęciem biblioteki

Zasady żywienia i technologia potraw / Zofia Wysokińska, Maria Jurkiewicz.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1975.Description: 243 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 88280 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000053850
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 88261 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000053849
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 037666 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000023981
Total holds: 0

Bibliogr. s. [244].

Jurkiewicz, Maria
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 165986920