Masło, mleko fermentowane i świeży ser - Oznaczanie liczby mikroorganizmów zanieczyszczających - Technika liczenia kolonii w temperaturze 30° C PN-ISO 13559 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Arkusz
- 9788381670760
- PN-ISO 13559
- Butter, fermented milks and fresh cheese - Enumeration of contaminating microorganisms - Colony-count technique at 30° C [Other title]
- Numer ujednolicony: PN-ISO 13559:2018-09
- Dostępne również w formie elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8018 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153191 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 07.100.30; 67.100.01.
Bibliografia na stronie 12.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Wprowadza ISO 13559:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r.
Wprowadza ISO 13559:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r.