Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Masło, mleko fermentowane i świeży ser - Oznaczanie liczby mikroorganizmów zanieczyszczających - Technika liczenia kolonii w temperaturze 30° C PN-ISO 13559 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2018.Description: 12 stron ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Arkusz
ISBN:
  • 9788381670760
Other title:
  • PN-ISO 13559
  • Butter, fermented milks and fresh cheese - Enumeration of contaminating microorganisms - Colony-count technique at 30° C [Other title]
  • Numer ujednolicony: PN-ISO 13559:2018-09
Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-8018 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153191
Total holds: 0

ICS 07.100.30; 67.100.01.

Bibliografia na stronie 12.

Dostępne również w formie elektronicznej.

Wprowadza ISO 13559:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r.

Wprowadza ISO 13559:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r.

Polska.
Polska.