Baner ze zdjęciem biblioteki

Właściwości rekonstytucyjne suszonych próżniowo truskawek / Agnieszka Ciurzyńska, Monika Janowicz, Dariusz Piotrowski, Wanda Pomarańska-Łazuka, Iwona Sitkiewicz, Andrzej Lenart.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Współczesne trendy w przemysłowej produkcji żywności strony 21-34 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 569 (2011), strony 21-34
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia strony 31-33.

Streszczenie angielskie.

Ciurzyńska, Agnieszka
  • Field of activity: Żywienie.
Janowicz, Monika.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 311145886
Pomarańska-Łazuka, Wanda
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 315714864