Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; przełożył: Bartłomiej Kotarski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Białystok : Wydawnictwo Vivante, 2019.Wydanie: Wydanie IOpis: 620 stron, [32] strony tablice : ilustarcje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788366234888
NUKAT: xx004618499Inne nry kontrolne: (OCoLC)1103898939 Inny tytuł:
  • Tytuł oryginału: Art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sg 26 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000147835
Liczba zamówień: 0

Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.

Bibliografia na stronach 571-575. Indeks.