Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; przełożył: Bartłomiej Kotarski.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Białystok : Wydawnictwo Vivante, 2019.Wydanie: Wydanie IOpis: 620 stron, [32] strony tablice : ilustarcje ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788366234888
- Tytuł oryginału: Art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sg 26 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000147835 |
Liczba zamówień: 0
Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.
Bibliografia na stronach 571-575. Indeks.
