Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; przełożył: Bartłomiej Kotarski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Białystok : Wydawnictwo Vivante, 2019.Edition: Wydanie IDescription: 620 stron, [32] strony tablice : ilustarcje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788366234888
NUKAT: xx004618499Inne nry kontrolne: (OCoLC)1103898939 Other title:
  • Tytuł oryginału: Art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sg 26 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000147835
Total holds: 0

Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.

Bibliografia na stronach 571-575. Indeks.