Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; przełożył: Bartłomiej Kotarski.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Białystok : Wydawnictwo Vivante, 2019.Edition: Wydanie IDescription: 620 stron, [32] strony tablice : ilustarcje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788366234888
- Tytuł oryginału: Art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sg 26 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000147835 |
Total holds: 0
Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.
Bibliografia na stronach 571-575. Indeks.
