Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ocena zawartości wybranych związków siarki w piwie w zależności od jakości słodu i obróbki cieplnej brzeczki / Agnieszka Salamon, Krzysztof Baranowski, Elżbieta Baca, Dorota Michałowska, Dorota Zielińska, Anna Kapka.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Tematy: W: Tradycja i nowoczesność w żywności i żywieniu Strony 193-204 W: Zeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 566 (2011), strony 193-204
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 202-203.

Streszczenie angielskie.

Salamon, Agnieszka
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 316018857
Michałowska, Dorota
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 317142382