Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 7, Organizacja produkcji gastronomicznej : kwalifikacja T.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych / Joanna Ewa Ozdarska.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Format-AB, copyright © 2017.Description: 252 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389184788
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 21/7 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 7 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000147890 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 19/7 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 7 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000147889 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia na stronach 250-252.
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, w zakresie kwalifikacji T.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
