Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 6, Zasady żywienia : kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych / Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Format-AB, 2017.Description: 372 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389184771
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 21/6 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 6 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000148145 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 19/6 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 6 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000148144 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 364-372.
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
