Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ wzrastających dawek azotu na jakość technologiczną ziarna pszenicy jarej / Grażyna Cack-Pietrzak, Ewa Gondek, Aleksandra Sułek, Alicja Sułek.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx004835851Inne nry kontrolne: (OCoLC)1424276678 Subject(s): In: Wybrane problemy inżynierii żywności. Warszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011. Strony 21-32 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 558 (2011), strony 21-32
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 29-30.

Streszczenie angielskie.

Sułek, Aleksandra.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 315712695