Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ściśliwość w ocenie sypkości wybranych sypkich produktów spożywczych / Ewa Domian, Piotr Szymański.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułJęzyk: polski Język streszczenia: angielski NUKAT: xx004835969Inne nry kontrolne: (OCoLC)1153282887 Tematy: W: Wybrane problemy inżynierii żywności. Warszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011. Strony 51-61 W: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 558 (2011), strony 51-61
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 59-60.

Streszczenie angielskie.

Szymański, Piotr