Baner ze zdjęciem biblioteki

Charakterystyka właściwości mechanicznych suszonego sublimacyjnie żelu agarowego / Ewa Jakubczyk, Karol Banaś, Ewa Gondek.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Wybrane problemy inżynierii żywności Strony 83-92 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 558 (2011), strony 83-92
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 90-91.

Streszczenie angielskie.

Banaś, Karol
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122195

  • VIAF ID: 20158733064033052218