Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ dodatku mąki gryczanej na jakość koncentratów chleba bezglutenowego / Katarzyna Marciniak- Łukasiak, Marta Skrzypacz.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułJęzyk: polski Język streszczenia: angielski W: Wybrane problemy inżynierii żywności Strony 141-151 W: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 558 (2011), strony 141-151
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 148-150.

Streszczenie angielskie.

Skrzypacz, Marta.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Rolnictwo.
  • Powiązana grupa: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122195

  • VIAF ID: 7158733085133052640