Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Właściwości mechaniczne i cechy sensoryczne tekstury wybranych polskich serów / Grzegorz Probola, Lidia Zander, Elżbieta Haponiuk.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Tematy: W: Wybrane problemy inżynierii żywności Strony 207-213 W: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 558 (2011), strony 207-213
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 211-212.

Streszczenie angielskie.

Probola, Grzegorz.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Rolnictwo.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 00011831

  • VIAF ID: 18158732981733051616
Haponiuk, Elżbieta
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Rolnictwo.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 00011831

  • VIAF ID: 27158732865133050995