Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ warunków pakowania na jakość mało przetworzonej surówki typu colesław / Elżbieta Radziejewska-Kubzdela, Róża Biegańska-Marecik.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx004837042Inne nry kontrolne: (OCoLC)1153298697 In: Wybrane problemy inżynierii żywności. Warszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011. Strony 215-229 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 558 (2011), strony 215-229
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronie 227.

Streszczenie angielskie.

Radziejewska-Kubzdela, Elżbieta.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008034391

  • VIAF ID: 315233191
  • WIKIDATA ID: Q61794472
Biegańska-Marecik, Róża.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 315233161
  • WIKIDATA ID: Q61794471