Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ modyfikacji składu surowcowego na wybrane właściwości fizyczne słodzonego kakao w proszku / Jolanta Kowalska, Ewa Majewska, Andrzej Lenart, Maria Bieniek.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Produkcja roślinna w niekorzystnych warunkach gospodarowania Strony 119-129 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 559 (2011), strony 119-129
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 127-128.

Streszczenie angielskie.

Bieniek, Maria
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122195

  • VIAF ID: 315712308