Baner ze zdjęciem biblioteki

Właściwości skrobi ziemniaczanej rozsortowanej z zastosowaniem sit / Ewa Tomaszewska-Ciosk, Antoni Golachowski, Wioeltta Drożdż, Hanna Boruczkowska, Tomasz Boruczkowski, Ewa Zdybel.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : ziemniak jako czynnik środowiska rolniczego i surowiec żywnościowy Strony 331-343 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 557 (2010), strony 331-343
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 339-341.

Streszczenie angielskie.

Tomaszewska-Ciosk, Ewa.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007030854

  • VIAF ID: 317140767
Zdybel, Ewa.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007030854

  • VIAF ID: 317140211