Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ przechowywania w atmosferze modyfikowanej na zmiany zawartości azotanów (V) i (III) w szpinaku pochodzącym z uprawy jesiennej i wiosennej / Róża Biegańska- Marecik, Dorota Walkowiak- Tomczak, Elżbieta Radziejewska- Kubzdela.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Kształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym Strony 19-27 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 552 (2010), strony 19-27
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronie 26.

Streszczenie angielskie.

Biegańska-Marecik, Róża.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 315233161
Radziejewska-Kubzdela, Elżbieta.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008034391

  • VIAF ID: 315233191