Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów(V) i/lub azotanów(III) - Cz. 2: Oznaczanie zawartości azotanów(V) w warzywach i przetworach warzywnych metodą HPLC/IC PN-EN 12014-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2020.Description: 2, 19 stron : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Arkusz
ISBN:
  • 9788382285093
Other title:
  • Oznaczanie zawartości azotanów(V) i/lub azotanów(III
  • PN-EN 12014
  • Nr ujednolicony: PN-EN 12014-2:2018-01
  • Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products [Other title]
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-8057 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000154894
Total holds: 0

ICS 79.120.10.

Norma Europejska EN 12014-2:2017 Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products ma status Polskiej Normy.

Bibliografia na stronie 19.

Wprowadza EN 12014-2:2017, IDT ; Zastępuje PN-EN 12014-2:2001 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 15 stycznia 2018 r.

Wprowadza EN 12014-2:2017, IDT ; Zastępuje PN-EN 12014-2:2001 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 15 stycznia 2018 r.

Polska.
Polska.