Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów(V) i/lub azotanów(III) - Cz. 2: Oznaczanie zawartości azotanów(V) w warzywach i przetworach warzywnych metodą HPLC/IC PN-EN 12014-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Arkusz
- 9788382285093
- Oznaczanie zawartości azotanów(V) i/lub azotanów(III
- PN-EN 12014
- Nr ujednolicony: PN-EN 12014-2:2018-01
- Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8057 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000154894 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 79.120.10.
Norma Europejska EN 12014-2:2017 Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products ma status Polskiej Normy.
Bibliografia na stronie 19.
Wprowadza EN 12014-2:2017, IDT ; Zastępuje PN-EN 12014-2:2001 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 15 stycznia 2018 r.
Wprowadza EN 12014-2:2017, IDT ; Zastępuje PN-EN 12014-2:2001 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 15 stycznia 2018 r.