Baner ze zdjęciem biblioteki

Mikrobiologiczna jakość świeżego i zamrożonego szpinaku nowozelandzkiego (Tetragonia expansa Murray) / Barbara Wójcik- Stopczyńska, Dorota Jadczak, Agnieszka Kotula.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Prozdrowotna produkcja roślin warzywnych i zielarskich Strony 317-326 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 527 (2008), strony 317-326
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 323-325.

Streszczenie angielskie.

Kotula, Agnieszka
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Mikrobiologia.
  • Associated group: Akademia Rolnicza (Szczecin).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 94011108

  • VIAF ID: 41161816294927721551