Zarys przetwórstwa surowców zwierzęcych / Barbara Dzierżyńska-Cybulko, Jacek Kijowski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 108836 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000103887 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 108839 II (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000103888 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057163 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000025756 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 211-213.
Dla studentów Wydziałów Technologii Żywności i Zootechnicznego.