Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / pod redakcją Piotra P. Lewickiego ; [autorzy: Piotr P. Lewicki, Andrzej Lenart, Roman Kowalczyk, Zbigniew Pałacha].
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.Edition: Wyd. 4 - 1 dodr. (PWN)Description: 467, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301194079
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107517 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000158699 |
Na s. tyt., okł. i grzbiecie także: "Wydawnictwo WNT".
Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
Dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolicznych oraz dla studentów specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego, także dla uczniów szkół o profilu chemicznym i gastronomicznym oraz osób uzupełniających wykształcenie w zakresie technologii produkcjii żywności.
