Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Pracownia gastronomiczna. Cz. 1, Repetytorium - ćwiczenia praktyczne : kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań / Longina Borkowicz.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Format-AB, copyright 2020.Description: 152 strony : ilustracje kolorowe ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788389184887
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 31/1 (Browse shelf(Opens below)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000156390
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 56/1 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000156389
Total holds: 0

Repetytorium przeznaczone jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02.

Borkowicz, Longina.
  • Field of activity: Gastronomia.
  • VIAF ID: 61160307499857742222
  • Occupation: Nauczyciele przedmiotów zawodowych.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 2003103181