Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Przewodnik po bezpiecznej żywności / Krzysztof L. Krzystyniak & Mieczysław W. Obiedziński.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Medyk, 2013.Description: 200 s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788389745699
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 64 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000156857
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 62 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000156858
Total holds: 0

Bibliogr. s. 192-200.

Krzystyniak, Krzysztof.
  • Field of activity: Biochemia.
  • Field of activity: Toksykologia.
  • VIAF ID: 165961012
  • Occupation: Biochemicy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010305

  • Occupation: Toksykolodzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 95011436

Obiedziński, Mieczysław W.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Biologia.
  • Field of activity: Żywność.
  • VIAF ID: 101643398
  • Occupation: Biolodzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013564