Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

English for food sciences and biotechnology : specialised terminology / Elżbieta Atkinson, Dorota Szewczuk.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Lublin : WUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2019.Description: 126 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788372593016
Subject(s):

Zawiera wybrane specjalistyczne słownictwo.

Bibliografia na stronach 95-97.

Dla studentów nauk o żywności i biotechnologii.

Atkinson, Elżbieta.
  • Field of activity: Język angielski.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008032812

  • VIAF ID: 36157340701409922124
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

Szewczuk, Dorota.
  • Field of activity: Język angielski.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008032812

  • VIAF ID: 306419136
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877