Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Przyszłość w żywności - żywność w przyszłości / pod redakcją Anny M. Salejdy i Anny Kancelisty ; autorzy: Marika Babińska [i 33 pozostałych] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ; 231Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, copyright 2020.Description: 114 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788377173541
NUKAT: xx005173391Inne nry kontrolne: (OCoLC)1262601586 Subject(s):

Monografia przygotowana z inicjatywy Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywnościowych na XXV sesje naukową w maju 2021 roku.

Płatne ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego DNK/SN/461936/2020

Tytuły i streszczenie materiałów w języku angielskim.

Kancelista, Anna.
  • Field of activity: Nauki biologiczne.
  • Field of activity: Biotechnologia.
  • VIAF ID: 127145304389578571097
  • Occupation: Naukowcy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051060

  • Occupation: Naukowcy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051078

Babińska, Marika.
  • Field of activity: Żywność.
  • Associated group: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2009061536

  • VIAF ID: 21162842229173041236
  • Place of birth: Polska.