Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ser, skórka sera i ser topiony - Oznaczanie zawartości natamycyny - Część 1: Metoda cząsteczkowej spektrometrii absorpcyjnej dla skórki sera PN-EN ISO 9233-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2022.Description: 2, 16, [2] stron : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788383231884
Other title:
  • PN-EN ISO 9233-1:2018-06
  • Numer ujednolicony: PN-EN ISO 9233-1:2018-06
  • Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 1: Molecular absorption spectrometric method for cheese rind (ISO 9233-1:2018) [Other title]
Available additional physical forms:
  • Dostępny również w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N-8098 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153833
Total holds: 0

ICS 67.100.30.

Bibliografia na stronie 16.

Dostępny również w wersji elektronicznej.

Wprowadza EN ISO 9233-1:2018, IDT ; ISO 9233-1:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-1:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku.

Wprowadza EN ISO 9233-1:2018, IDT ; ISO 9233-1:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-1:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku.

Polska.