Ser, skórka sera i ser topiony - Oznaczanie zawartości natamycyny - Część 1: Metoda cząsteczkowej spektrometrii absorpcyjnej dla skórki sera PN-EN ISO 9233-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788383231884
- PN-EN ISO 9233-1:2018-06
- Numer ujednolicony: PN-EN ISO 9233-1:2018-06
- Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 1: Molecular absorption spectrometric method for cheese rind (ISO 9233-1:2018) [Other title]
- Dostępny również w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N-8098 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153833 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.100.30.
Bibliografia na stronie 16.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Wprowadza EN ISO 9233-1:2018, IDT ; ISO 9233-1:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-1:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku.
Wprowadza EN ISO 9233-1:2018, IDT ; ISO 9233-1:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-1:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku.