Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia przetwórstwa mięsa. Cz. 1 / Tadeusz Kłossowski, Zofia Miskiewicz-Bogusławska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego, 1973.Edition: Wyd. 4 poprDescription: 287, [1] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx003151798Inne nry kontrolne: (OCoLC)839008774 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 83731 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000051542
Total holds: 0

Podręcznik dla uczniów kl. I zasadniczej szkoły zawodowej, zawód -przetwórstwo mięsa.