Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Techniques d'analyse et de contrôle dans les industries agro-alimentaires. Vol. 2, Principes des techniques d'analyse / coordonnateur: G. Linden.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Collection Sciences et Techniques Agro-AlimentairesPublication details: Paris : Lavoisier TEC & DOC : Apria, © 1991.Edition: 2e édition entièrement revueDescription: XXIV, 520 stron : ilustracje ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 2852067773
  • 2852065983
Other title:
  • Principes des techniques d'analyse
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 139892 II (Browse shelf(Opens below)) Vol. 2 1 Available 1000047768
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.