Ser, produkty z serów topionych, kazeiny i kazeiniany - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna PN-EN ISO 23319 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788383474601
- PN-EN ISO 23319:2022-09
- Numer ujednolicony: PN-EN ISO 23319:2022-09
- Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method (ISO 23319:2022) [Other title]
- Dostępny również w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N-8116 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153857 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.100.30.
Bibliografia na stronie 19.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Wprowadza EN ISO 23319:2022-09, IDT; ISO 23319:2022-09, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 1735:2006, PN-ISO 5543:2009. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 5 września 2022 roku.
Wprowadza EN ISO 23319:2022-09, IDT; ISO 23319:2022-09, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 1735:2006, PN-ISO 5543:2009. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 5 września 2022 roku.