Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ser, produkty z serów topionych, kazeiny i kazeiniany - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna PN-EN ISO 23319 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2023.Description: 9, [2] stron : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788383474601
Other title:
  • PN-EN ISO 23319:2022-09
  • Numer ujednolicony: PN-EN ISO 23319:2022-09
  • Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method (ISO 23319:2022) [Other title]
Available additional physical forms:
  • Dostępny również w wersji elektronicznej.

ICS 67.100.30.

Bibliografia na stronie 19.

Dostępny również w wersji elektronicznej.

Wprowadza EN ISO 23319:2022-09, IDT; ISO 23319:2022-09, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 1735:2006, PN-ISO 5543:2009. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 5 września 2022 roku.

Wprowadza EN ISO 23319:2022-09, IDT; ISO 23319:2022-09, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 1735:2006, PN-ISO 5543:2009. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 5 września 2022 roku.

Polska.