Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Efektywne zarządzanie żywnością : zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków / Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : PZWL, 2024.Wydanie: Wydanie IOpis: XI, 189 stron : ilustracje kolorowe ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301233907
Tematy: Zasoby online:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0108076 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000169242
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mi 29 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000169241
Liczba zamówień: 0

Bibliografia na stronach 162-176. Indeks.

Dla studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia.