Baner ze zdjęciem biblioteki

Wybrane zagadnienia higieny żywności i toksykologii / Stefan Smoczyński, Ryszard Amarowicz, Krystyna Smoczyńska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztyniePublication details: Olsztyn : Wydawnictwo ART, 1984.Description: 133 s. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2006926152Inne nry kontrolne: (OCoLC)1412101462 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 129042 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000166000
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów Wydziału Technologii Żywności.