Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Doskonalenie cech sensorycznych piwa : VI szkoła technologii fermentacji, Kraków-Szczyrk, 26-29.03. 2001 r. = Improvement of sensory features of beer : VI school of fermentation technology / org. Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej Wydziału Technologii Żywności Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej, Małopolskie Stowarzyszenie Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Akademii Rolniczej w Krakowie.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Kraków : Wydaw. Naukowe "Akapit", 2001.Description: 285 s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371080778
Other title:
  • Improvement of sensory features of beer
  • VI Szkoła Technologii Fermentacji [Spine title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 190874 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000167160
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 190803 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000169828
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Phare-Tempus JEP-14111

Streszcz. ang. przy rozdz.