Doskonalenie cech sensorycznych piwa : VI szkoła technologii fermentacji, Kraków-Szczyrk, 26-29.03. 2001 r. = Improvement of sensory features of beer : VI school of fermentation technology / org. Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej Wydziału Technologii Żywności Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej, Małopolskie Stowarzyszenie Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Akademii Rolniczej w Krakowie.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371080778
- Improvement of sensory features of beer
- VI Szkoła Technologii Fermentacji [Spine title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190874 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000167160 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190803 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000169828 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.
Phare-Tempus JEP-14111
Streszcz. ang. przy rozdz.