Niekonwencjonalne metody utrwalania produktów rolno-spożywczych / Emilia Osmólska, Agnieszka Starek-Wójcicka, Joanna Pawłat ; Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Inżynieria Rolnicza. Monografie i RozprawyPublication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej, 2024.Description: 105 strony : ilustracje kolorowe ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788364377587
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108409 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000167414 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108410 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000167415 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108411 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000167416 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mi 12 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000167393 |
Total holds: 0
Bibliografia i netografia na stronach 77-99.
Streszczenie w języku angielskim.
