Niekonwencjonalne metody utrwalania produktów rolno-spożywczych / Emilia Osmólska, Agnieszka Starek-Wójcicka, Joanna Pawłat ; Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788364377587
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108409 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000167414 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108410 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000167415 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108411 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000167416 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mi 12 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000167393 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia i netografia na stronach 77-99.
Streszczenie w języku angielskim.