Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory mięsne : technologia i zastosowanie w żywieniu / pod redakcją Jana Gawęckiego i Edwarda Pospiecha.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2023.Edition: Wydanie IIDescription: 141 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788367112574
NUKAT: xx005615600Inne nry kontrolne: (OCoLC)1409644419 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000167503
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 190973 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000167502
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0108448 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000167504
Total holds: 0

Literatura przy rozdziałach.