Mięso i przetwory mięsne : technologia i zastosowanie w żywieniu / pod redakcją Jana Gawęckiego i Edwarda Pospiecha.
Material type:
TextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2023.Edition: Wydanie IIDescription: 141 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788367112574
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000167503 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190973 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000167502 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108448 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000167504 |
Total holds: 0
Literatura przy rozdziałach.
