Mięso i przetwory mięsne : technologia i zastosowanie w żywieniu / pod redakcją Jana Gawęckiego i Edwarda Pospiecha.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788367112574
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000167503 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190973 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000167502 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108448 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000167504 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Literatura przy rozdziałach.