Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Przetwórstwo owoców i warzyw : podręcznik dla technikum. Cz. 2 / Andrzej Jarczyk, Janusz Bronisław Berdowski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999.Opis: 285, [2] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 830207165X
  • 830206405X
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085437 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000069725
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sf 24/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000062804
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 080682 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000057593
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 079352 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000054065
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mr 02/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000069724
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147769 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 2 6 Dostępny 1000063105
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mr 01/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000061799
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. [287].