Przetwórstwo mięsa drobiu - podstawy biologiczne i technologiczne : praca zbiorowa / pod red. Teresy Smolińskiej i Wiesława Kopcia ; [aut.: Łukasz Bobak et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788360574782
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Dedykacje i autografy | 191025 II (Browse shelf(Opens below)) | Nie udostępnia się | Dar od autorów dla pana profesora. | 1000171192 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny, Collection: Dedykacje i autografy Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Publikacja dofinansowana przez Dziekana Wydziału Nauk o Żywności, Katedrę Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością oraz firmy: "Bomadek" Sp. z o.o., PPH Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska.