Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia roślinnego / redakcja naukowa Jan Fiedurek.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2024.Description: 311 stron : ilustracje, mapa ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788322798614
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny MGS-0000103 (Browse shelf(Opens below)) Available 1000167955
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sp 25 (Browse shelf(Opens below)) Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000167953
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny MGS-0000104 (Browse shelf(Opens below)) Available 1000167956
Total holds: 0

Na stronie przytytułowej: 80 lat UMCS.

Bibliografia na stronach 299-311.