Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia roślinnego / redakcja naukowa Jan Fiedurek.
Material type:
TextPublication details: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2024.Description: 311 stron : ilustracje, mapa ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788322798614
| Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | MGS-0000103 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 1000167955 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sp 25 (Browse shelf(Opens below)) | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000167953 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 107 (Browse shelf(Opens below)) | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000167954 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | MGS-0000104 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 1000167956 |
Total holds: 0
Na stronie przytytułowej: 80 lat UMCS.
Bibliografia na stronach 299-311.
