Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia roślinnego / redakcja naukowa Jan Fiedurek.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788322798614
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | MGS-0000103 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 1000167955 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sp 25 (Browse shelf(Opens below)) | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000167953 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | MGS-0000104 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 1000167956 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na stronie przytytułowej: 80 lat UMCS.
Bibliografia na stronach 299-311.