Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu : praca zbiorowa / pod redakcją: Mariusza Witczaka, Marty Skoczylas-Liszki, Teresy Witczak ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Malopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołlątaja w Krakowie.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Prace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów ; t. 4Publication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, 2019.Description: 127 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788394679651
NUKAT: xx004580954Inne nry kontrolne: (OCoLC)1413681852 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny MGZ-000089 (Browse shelf(Opens below)) Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000170416
Total holds: 0

Bibliografia przy pracach.

Streszczenia w języku angielskim.