Wybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu : praca zbiorowa / pod redakcją: Mariusza Witczaka, Marty Skoczylas-Liszki, Teresy Witczak ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Malopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołlątaja w Krakowie.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Prace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów ; t. 4Publication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, 2019.Description: 127 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788394679651
| Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | MGZ-000089 (Browse shelf(Opens below)) | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000170416 |
Total holds: 0
Bibliografia przy pracach.
Streszczenia w języku angielskim.
