Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu : praca zbiorowa / pod redakcją: Mariusza Witczaka, Marty Skoczylas-Liszki, Teresy Witczak ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Malopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołlątaja w Krakowie.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Prace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów ; t. 4Publication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, 2019.Description: 127 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788394679651
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny MGZ-000089 (Browse shelf(Opens below)) Available 1000170416
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
MGZ-000085 Zastosowanie geoinformatyki w leśnictwie : Zimowa Szkoła Leśna przy Instytucie Badawczym Leśnictwa, XI Sesja, Sękocin Stary, 12-14 marca 2019r. = Application of geoinformatics in forestry : monografia / MGZ-000086 Cywilizacyjna rola lasów / MGZ-000088 Protection of plant collections against pests and diseases : materials from conference in the Botanic Garden of the Jagielloniam University, Cracow, September 19-20 września 2002= Ochrona kolekcji roślinnych przed szkodnikami i chorobami : materiały z konferencji w Ogrodzie Botanicznym Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie, 19-20 września 2002. Vol. 2 / MGZ-000089 Wybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu : praca zbiorowa / MGZ-000090 Zmienność i pochodzenie populacji Epipactis palustris (Orchidaceae) i bromus carinatus (Poaceae) na siedliskach synatropijnych w świetle badań molekularnych : rozprawa habiltacyjna / MGZ-000091 Sistema bezopasnosti piŝevoj produkcii na osnove principov HACCP. Č. 1, Sistema bezopasnosti produktov životnovodstva na osnove principov HACCP = Bezpieczeństwo produktów żywnościowych w oparciu o system HACCP. Cz. 1, Bezpieczeństwo produktów pochodzenia zwierzęcego w oparciu o system HACCP : [praca zbiorowa] / MGZ-000092 Renewable energy sources : engineering, technology, innovation : 3rd International Conference, May 17-20, 2016, Krynica, Poland : book of abstracts.

Bibliografia przy pracach.

Streszczenia w języku angielskim.